De ultieme reisgids voor de ringweg

Wil jij een rondreis door IJsland gaan maken? Weet jij niet goed wat er allemaal te zien/doen is en wil je niet te veel tijd en energie steken in het voorbereiden van je reis?

Maak het jezelf dan gemakkelijk met deze ultieme reisgids voor de ringweg in IJsland! De ringweg is de hoofdweg van IJsland die jou in dik 1300 kilometer het hele eiland rondbrengt. Dit e-book staat boordevol tips over de mooiste bezienswaardigheden, leukste overnachtingen en lekkerste restaurants.

Meer informatie

Reisplanning 15 dagen

Weet jij niet waar te beginnen met plannen voor je reis naar IJsland? Weet je niet goed wat je wilt/kunt doen en hoe je route er dan uit ziet? Of wil je gewoon dat het allemaal al voor je is uitgezocht?

Maak het jezelf dan gemakkelijk met deze uitgebreide 15 daagse reisplanning, waarbij je de hele ringweg van IJsland rijdt, het schiereiland Snaefellsnes en de hoofdstad Reykjavík verkent. Je ontdekt dé hotspots en verborgen pareltjes van IJsland, de leukste overnachtingen en lekkerste restaurants. Per dag is er een route in Google Maps opgesteld, zodat je niks mist en de meest efficiënte route rijdt. Kortom; alles is met veel zorg voor je uitgezocht. Je hoeft alleen nog maar op start de route te drukken… 🙂

Meer informatie

Reisplanning 7 dagen

Weet jij niet waar te beginnen met plannen voor je reis naar IJsland? Weet je niet goed wat je wilt/kunt doen en hoe je route er dan uit ziet? Of wil je gewoon dat het allemaal al voor je is uitgezocht?

Maak het jezelf dan gemakkelijk met deze uitgebreide 7 daagse reisplanning, waarbij je het zuiden van IJsland en Reykjavík verkent. Je ontdekt dé hotspots en verborgen pareltjes van IJsland, de leukste overnachtingen en lekkerste restaurants. Per dag is er een route in Google Maps opgesteld, zodat je niks mist en de meest efficiënte route rijdt. Kortom; alles is met veel zorg voor je uitgezocht. Je hoeft alleen nog maar op start de route te drukken… 🙂

Meer informatie

Voorbereiding & checklist

Na maandenlang alles uit te hebben gezocht en een uitgebreide planning te hebben gemaakt, kon ik in oktober 2021 eindelijk naar IJsland toe. Ik was ervan overtuigd dat ik alles bij me had en op alles was voorbereid. Tot ik erachter kwam dat ik geen Labello bij me had en ook geen normale sokken. Dat betekende dus droge lippen en uiteten met wandelsokken in mijn sneakers, want buiten Reykjavík vind je niet zomaar kledingwinkels.

Dit bracht me later op het idee om een uitgebreide voorbereiding & checklist te maken, zodat jij in ieder geval niets vergeet mee te nemen en goed voorbereid bent op je reis.

Meer informatie