Over mij

Hee jij!

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt.

Ik ben Chayenne, 27 jaar oud en ik woon in Zuid-Limburg.

Ik ben altijd al een groot fan van de natuur geweest. Nationale parken, bergen en meren; yes please! πŸ˜ƒ

In de afgelopen jaren heb ik ook meermaals een strandvakantie gehad… maar nee, dat is Γ©cht niks voor mij. 

In april 2020 zou ik voor het eerst mijn droomland IJsland bezoeken. Want zeg nou zelf; meer ongerepte en extreme natuur vind je nergens anders. Ik had alles tot in de puntjes uitgestippeld, maar helaas gooide het Coronavirus een weekje voor vertrek roet in het eten.

Sindsdien heb ik niet stilgezeten en mij verder verdiept in onderwerpen zoals toerisme, natuur en wellness in IJsland. Eind september 2021 ben ik 15 dagen in IJsland geweest en het was echt fantastisch! Zo gek om eindelijk alles waarover ik het afgelopen jaar heb geschreven ‘live’ te zien. We zagen de mooiste landschappen, walvissen, het noorderlicht en genoten van heerlijke warmwaterbronnen.

Zoals verwacht kwamen ook alle seizoenen om de hoek kijken; van sneeuw tot 16 graden met zon. Ook de volgende reis in juli 2022 was weer onvergetelijk. Ik bezocht veel nieuwe plekken en zag de schattige papegaaiduikers en springende bultruggen. IJsland blijft je toch altijd weer verbazen. En op dit moment ben ik alweer druk bezig met het plannen van de volgende reizen.

Ik neem jou graag mee in het schoon van dit wonderlijke eiland. Want wie droomt er nu niet van om oog in oog te staan met watervallen, gletsjers, vulkanen en geisers?

Ik hoop dat je via mijn website een “vleugje” meekrijgt van IJsland πŸ˜‰

Groetjes,

Chayenne.

Foto: bij de Kirkjufell berg op het schiereiland Snaefellsnes.